PRODUCTIE: NEW IMPACT
OPDRACHTGEVEN: BRUSSELS AIRPORT COMPANY
Brussels Airport Company Together for a sustainable airport, today and tomorrow (environment film)

DICTATOR
PRODUCENT: ZODIAK BELGIUM
ZENDER: VIER

Acht jongvolwassenen, zullen acht dagen lang leven als inwoners van een dictatuur. Een maatschappij die het tegenovergestelde is van de wereld waarin zij nu leven. Geen vrijheid, geen rechten. De deelnemers krijgen acht dagen geen direct zonlicht te zien. De klok wordt constant verdraaid. Dag en nacht lopen door elkaar. Al hun bagage wordt in beslag genomen. Geen computer, geen gsm, geen persoonlijke spullen. De link met de buitenwereld wordt volledig verbroken. Een team van 2 psychologen houdt de deelnemers nauwlettend in de gaten.

PRODUCTIE: NEW IMPACT
Brandweervrijwilligers afl. 1

SPECIAL FORCES
PRODUCENT: ZODIAK BELGIUM
ZENDER: VTM

Ze zijn al jaren een elite-eenheid van het Belgische leger, maar over hun vaak gevaarlijke acties is weinig geweten: gegijzelde Belgen bevrijden, ambassadepersoneel en hun gezinnen evacueren uit oorlogsgebied, beveiligingsopdrachten uitvoeren voor politici in het buitenland, burgers redden als er een genocide uitbreekt en nog veel meer. Het zijn soldaten die altijd klaar moeten zijn om te vertrekken, maar nooit weten wanneer ze weer naar huis komen. In de zesdelige docureeks Special Forces krijgt de kijker voor het eerst een beeld van de missies van deze hypergetrainde soldaten, die 24/7 paraat zijn om overal te wereld moeilijke militaire opdrachten uit te voeren. De reeks is een samenwerking tussen VTM NIEUWS, productiehuis Zodiak en de Belgische Defensie, en wordt ingeleid door VTM-journalist Robin Ramaekers, die zelf als oorlogsverslaggever vaak in crisisgebieden werkt. 

ECHTE VERHALEN: DE BUURTPOLITIE
PRODUCENT: ZODIAK
ZENDER: VTM

In deze Vlaamse scripted realityreeks kan de kijker  volgen hoe de agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen. Soms door grote interventies op touw te zetten, soms door eenvoudigweg een luisterend oor te bieden. En dat zowel op patrouille, bij interventies op de straat, bij burgers thuis, als op het politiekantoor. De ene keer met opperste concentratie en intens speurwerk, de andere keer met een vleugje humor en relativering.

NEW IMPACT 1980

Om het nieuwe jaar goed in te zetten hebben wij vorige week grote kuis gehouden. In ons archief kwamen we het een en ander tegen, maar dit konden we jullie echt niet onthouden. Ga mee met ons terug in de tijd!

PRODUCTIE: NEW IMPACT
De Vochtman tv-spot